Najnovšie recenzie zo sekcie Priečniky a pozdĺžne strešné nosiče
- uchytenie dobre nesedi na nosnikoch
veril som českemu výrobku
- super aerodinamicky vzhlad a vlastnosti , nehlucny
Splnil moje ocakavania
Thule je osvedcena kvalita, som z ich vyrobkami nadmieru spokojny preto som nakupil znova stresne nosice thule aj na moje nove auto.
ok
- dizajn
- robustny
- zamykanie
celkom fajn
- kvalita
- dobrá cena
dobrá kvalita za dobrú cenu
- jednoduchá montáž
vybrané na základe odporučení predajcu
- Dobry design a parametre.
- Kupil som ho v Lidli za 35,-E
Za cenu ktoru som ho kupil je to parada.
- Dobre vyhotovenie
- Zdlhave prve nastavenie na konkretne vozidlo
Spokojnost
ok
- super bezkonkurencna cena
- chvilu potrva pokym zistite, ze nepotrebujete pribalene skrutky
super cena, dobra a jednoducha montaz, urcite by som to odporucil na bezne auta
Reakcia obchodu autorelax
Pribalené skrutky sú na upevnenie ďalších nosičov (bicykle, lyže) do T-drážky, aby ste ich nemuseli dokupovať.
- dobra cena z lidla za 20 eur
- ano piskaju je to pravda, ale ked na hlinikovy profil zo spodu nalepis izolacnu pasku, alebo s niecim inym zalepis tu drazku nosic uz nebude piskat. je potrebne to nalepit az po montazi, pretoze po hlinikovej liste ten pripovnovaci diel sa posuva a pasku mozes poskodit. ale aj pred montazou sa da ak si opatrny.
som max spokojny
Nosiče nesedia na každý tip vozidla. V popise (pri kúpe) niesu rozpisane tipy na ktoré vozidlá budu pasovať až keď balik otvorite. Tak keď si ich kúpite napr. na firmu a nebudu Vám sedieť tak budete mať doma krásne nepoužitelne nosiče na ktore sa môžete akurat tak pozerať. POZOR na HEJ.SK, radšej knihu ako objednávku na firmu cez HEJ.sk. Pri reklamaci budete počuť len NIE ! NEDA SA ! Obchodne podmienky ktore maju, nespominaju nemožnosť vratenia tovaru ani nič podobne. Keď sa ich na to opýtate povedia Vám že oni su neni od toho aby to vysvetlili. Alebo sa odvolaju že ste otvorili balik (čo je logicke). Skratka najdu si hocičo aby Vám tovar nemuseli zobrať naspäť alebo vymeniť. Takže radšej nekupujte alebo si ich môžete kupiť odo mňa [email protected], lebo ja viem na ake vozidla pasovať budu.
- do 80 km/h nevydáva žiadne zvuky, rýchlejšie som zatiaľ nešiel
- pekný dizajn, nosič nevyčnieva z držiakov
- zámok je umiestnený zhora, takže dážď a sneh ho môžu postupne poškodzovať, snáď je z kvalitných materiálov ktoré to vydržia
odporúčam, nemá žiadne zásadné nedostatky
- vyzera velmi dobre a dobre sa aj montuje. je ku tomu aj dobry navod kde si clovek podla znacky a modelu auta presne v milimetroch nastavi jednotlivy nosic este pred samotnou montazou. mam ho na Ford Focus III Hatchback.
- dokupil som si ku nemu aj sadu zamkov. ten plast (vonkajsi kryt uchytnej konzoly) na ktorom je ten zamok mi pripada trochu slabsi, keby zlodej chcel tak to odlomi a moze odsrubovat nosic. Ale ak by zlodej chcel tak rovnakou silou vie otvorit aj stresny box co na nom mam, takze je to vo vysledku jedno :)
celkovo hotnotim tento nosic velmi dobre, cena je super aj montaz. ma T drazku, daju sa pouzit aj Thule komponenty.
- je super
- nemam nič
s nosičom som maximalne spokojny
- Piskaju
Ok
Reakcia obchodu autorelax
K strešnému nosiču sa dajú dokúpiť spodné gumové profily, ktoré sú uvedené v návode na montáž, aby spodný výrez nevytváral pískavý zvuk.
- Kvalita a rychlosť dodavky.
Perfekne.
- Dobrý, kvalitný výrobok. Najväčšia jeho výhoda je aerodynamický tvar, takže ne streche nevadí aj v čase, keď ho nepotrebujete. Ďalším plusom je jeho dizajn, takže na streche to vyzerá, akoby to bola súčasť auta - napr. ako strešné lyžiny. Keď som ho prednedávnom dal dole, začal mi chýbať.
- Dlhšia montáž, ale to zase nie je vina nosiča, pretože iná montáž ani nemôže byť ak si kúpite auto s takouto predprípravou.
Pekný, elegantný, aerodynamický, kvalitný.
Zobrazujem 361 - 380 zo 414 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21 Ďalšie »