Najnovšie recenzie zo sekcie Priečniky a pozdĺžne strešné nosiče
Velmi kvalitný strešný nosič
- Nízka cena. Je to oveľa menej peňazí, ako originál nosiče. Ak nebudete skladať a montovať denne, tak super voľba.
- Zle sa montuje a dáva dole. Priložený kľúč j nevhodný, lebo je príliš krátky.
- Dodané skrutky boli príliš krátke a musel som v železiarstve kupovať dlhšie.
Ak potrebujete niečo na sporadickú prepravu a nevadí vám zháňať si dlhšie skrutky, tak je to OK. Ak to plánujete často skladať a montovať, asi sa oplatí niečo ľahšie snímateľné a zakladateľné.
Strešný nosič Nordrive In-Rail M ALU
Pridané: 1. júla 2017
(naposledy upravené 1. júla 2017)
Zakúpený v Strešné nosiče boxy
Nosnosť a druh materiálu, z ktorého je nosič zhotovený.
- Tovar nie je dodávaný v stave ako je ponúkaný - vyobrazený - chýbajú ochranné krytky.
- niš
OK
- Splnilo účel za rozumnú cenu
Odporucam.
- Dizajn krasny, nic nepretrca, pekne na pohlad
- Pocut narazi vetra pri vyssich rychlostich
Spokojnost
Priečny nosič bez presahu na bok, vhodný pre automobily ktoré majú od výroby základný pozdĺžny nosič - väčšinou vozidlá combi. T drážka na upevnenie doplňujúcich držiakov v mojom prípade bicyklov. Krásny dizajn - odporúčam kúpu tohoto produktu.
- odolny, vyhodny cena
- treba pri montazi trochu upravit kryty zo zamkom
v pohode
- pekný vzhľad,
- dobre vymyslená konštrukcia,
- vynikajúca cena...
- škoda, že kontakt zámku s profilom pozdĺžnych lyžín nie je konštrukčne detailne vyriešený. Vzniká od vonku lyžín, relatívne veľká medzera a tým je čiastočne naštrbený, inak perfektný dizajn a aj dobre vymyslený zámok.
Ako som spomenul veľmi dobrý pomer cena/výkon... ako sa hovorí...
- lacnejšia alternatíva
- je ťažší ako hliníkový a značkový,ale za tú cenu dobrý
je o polovicu lacnejší oproti značkovému,ale na bežnú potrebu stačí
- Asi len to je plus, že po ohnutí zamykacích plechov nejako funguje uzamykanie a, že po namáhavej montáži to slúži ako má.
- Už len samotný fakt, že si to človek musí skladať celé namiesto lenivého výrobcu.
- Katastrofálny návod, nekomentujem radšej.
- Uzamykanie je kapitola sama o sebe, po montáži podľa návodu nešlo zamknúť ani jeden zámok, trebalo si poohýbať plech, ved prečo nie.
- Montáž samotná je otras, používať dva rôzne kľúče tiež nie je zrovna príjemné.
Kvalita spracovanie nie je najhoršia, ale metódy montáže a skladania sú absolútne hrozné. Odporúčam iba ľuďom, ktorí to plánujú používať raz ročne...
- Jednoduchá montáž,
- dobrá cena
- žiadne negatíva
- Všetko
Nosič je vynikajúci.
- pevny robustny
- na montaz potrebujete kluc u thule ho netreba.
vyborny stresny nosic
- Super ľahké flexibilné nosiče s rýchym nasadením
- ťažko sa uzamykali - boli popretačané dva zámky keď som ich otočil ide to OK
- Dobrý jednoduchý úchyt, na občasné používanie, alebo na trvale celoročné používanie bez skladania.
- nemám
dobra cena
- kvalita, cena
- nic
kvalitny hlinikovy nosic za rozumnu cenu
- jednoduchosť, univerzálnosť
- nemám
uvidíme pri používaní životnosť
- cena, funkčnosť
ok
Zobrazujem 281 - 300 zo 414 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...21 Ďalšie »